Uudised

PÜSIKLIENTIDE SÜNNIPÄEVASOODUSTUS -13%

Tuletame meelde, et Jahipauna püsiklientidele kehtib hinnasoodustus -8% nii e-poes kui kõikides kauplustes. Püsikliendi sünnipäevanädalal aga lausa -13%Sünnipäevalaps saab SMS-i või e-maili teel teavituse võimalusest sooritada oste e-poest ja kauplustest -13% soodsamalt!

 

Jahipauna püsikliendiks saab registreerida Jahipauna e-poes ja kõigis Jahipauna kauplustes, registreerimine on tasuta. Registreerimine võtab aega hetke ning püsikliendi soodustust saab kasutama hakata koheselt.

Püsikliendiks on võimalik registreerida kauplustes ID-kaardiga, e-poes parooli abil, ID-kaardi või Mobiili ID´ga.

Jahipauna kliendikaardiga kehtib püsiv allahindlus 8% kõikidele Jahipauna kauplusteketis ja e-poes müüdavatele kaupadele v.a. kinkekaart või tooted, mis on juba sooduspakkumises või ei kuulu soodus-ja kampaaniahindade alla.

Lisaks kehtib Jahipauna püsikliendile sünnipäevasoodustus -13%, mis tähendab, et sünnipäevanädalal, st. 3 päeva enne, sünnipäeval ja 3 päeva pärast sünnipäeva kehtib kaupadele soodustus -13%.

Sünnipäevasoodustus laieneb ka e-poele.

Sünnipäevalaps saab teavituse sms-i või e-maili teel võimalusest oste sooritada Jahipauna kauplustest või e-poest -13% soodsamalt (kui Te seda võimalust ei soovi kasutada, lisage sisselogimisel linnuke "ei soovi saada sünnipäevasoodustuse teavitust").

Täiendavalt pakume Jahipauna püsiklientidele veel mitmeid hooajalisi lisasoodustusi ja personaalseid pakkumisi uudiskirja näol (kui Te uudiskirja saada ei soovi, lisage sisselogimiel linnuke "ei soov saada uudiskirja").

NB! Soodustus 8% ja 13% kehtib kõikidele Jahipauna kauplusteketis ja e-poes müüdavatele kaupadele v.a. kinkekaart või tooted, mis on juba sooduspakkumises või ei kuulu soodus-ja kampaaniahindade alla.

Püsikliendisootustus 8% ja 13% ei kehti ostu sooritamisel kauplustest Svea järelmaksuga.

Jahipaun OÜ-l on õigus teha ühepoolseid muudatusi püsikliendiprogrammi tingimustes, millest teatatakse www.jahipaun.ee veebilehe kaudu.